• Uitgebreid oefenen
  • 2,5 uur online + 3,5 uur klassikaal
  • Europees erkend certificaat

CURSUS REANIMATIE EN ARD BABY’S, KIDS EN VOLWASSENEN [ONLINE+KLASSIKAAL]

Leer en oefen in deze reanimatiecursus onder begeleiding hoe je baby’s, kinderen en volwassenen reanimeert en een AED gebruikt.

Check of deze cursus vergoed wordt door uw zorgverzekeraar*

Let op: 

De e-learning wordt binnen enkele dagen na het plaatsen van je bestelling in de webshop, door de organisator die het klassikale gedeelte van de cursus verzorgt, aan je Heartbeat account (Rode Kruis cursistenadministratiesysteem) toegevoegd. De online module is na aanschaf 1 jaar toegankelijk.De inloggegevens van je Heartbeat account ontvang je binnen enkele minuten per e-mail na het plaatsen van je bestelling via de webshop.

Aan het begin van de klassikale cursus controleert de instructeur of je de e-learning hebt afgerond. Alleen met een afgeronde e-learning mag er deelgenomen worden aan het klassikale gedeelte.

CURSUS INFORMATIE

Het reanimeren van baby’s en kinderen gaat op een anders dan het reanimeren van een volwassen persoon. Tijdens de cursus reanimatie aan zowel baby’s & kinderen en volwassenen leer je wat de verschillen zijn en hoe je precies moet handelen.

Leer en oefen tijdens deze cursus hoe je moet reanimeren bij baby’s, kinderen en volwassenen en hoe je een AED gebruikt. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert. Onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur leer je eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid met ademhaling en bewusteloosheid zonder ademhaling. Je oefent de geleerde vaardigheden om te reanimeren en een AED te gebruiken op reanimatiepoppen van verschillende formaten (baby, kind en volwassene).

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. 

 

Taal / languageNederlands
Is dit een herhalingscursus?Nee
Wie wil je kunnen helpen?EHBO aan baby’s en kinderen, EHBO aan volwassenen
Je leert (om EHBO te verlenen bij)Reanimatie & AED
Hoe wil je leren?Online + klassikaal
Wat krijg je na afloop?Rode Kruis certificaat (EFAC, Europees erkend)
Geldigheid certificering2 jaar